Kikimosoly

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy ötleteket adjak anyukáknak, hogy boldogan töltsék el a téli-nyári-tavaszi-őszi hétköznapokat gyermekeikkel. De a programokon, közös játékokon túl egyéb tapasztalataimat is szívesen megosztom minden érdeklődővel, válaszolok minden kérdésre, ami gyermekekkel kapcsolatos, hiszen 13 év alatt sok mindent megtanultam óvónőként és bébiszitterként, milyen is az élet onnantól kezdve, hogy megérkezett a várva várt apróság! :)

Friss topikok

  • Kikimosoly: @spakri: Köszönöm szépen! :) Jól esik! :) Biztosan állítom, hogy vannak hozzám hasonló gondolkodá... (2010.11.08. 23:11) Amikor máshogy bővül a család
  • mohikán76: Szia Kiki! Hajni vagyok!! :) Nagyon tetszik a blogod, szuper ahogy írsz, s abszolult te vagy, hum... (2010.09.24. 22:28) Házon kívüli kalandok
  • Dorota: @Kikimosoly: Szió! Köszönöm a kedves szavakat! Biztosan kérdezni fogok, amint adódik valami számo... (2010.09.01. 17:03) Beszoktatás, megszokás :)

Linkblog

Nálatok a labda!

2010.11.21. 16:52 - Kikimosoly

Sziasztok Kedves Olvasóim!

Ismét elrepült egy teljes hét az utolsó bejegyzésem óta. Mindjárt itt a Mikulás, aztán már csak néhányat kell aludnunk, és csengetni fognak az angyalkák is. Őrület, milyen tempóban repül az idő!!! :)

Bízom benne, hogy az idő rohanásával sok minden jó és újdonság történik Veletek és gyermekeitekkel?!?! Persze történnek kevésbé kellemes dolgok is, ebben biztos vagyok, de hát már megszokhattuk, hogy az élet nem mindig fenkig tejfel....

Éppen ezért, most arra gondoltam, megpróbálom kicsit interaktívvá tenni oldalamat azzal, hogy feldobom a labdát, és megkérdezlek Titeket arról, ki, miről olvasna szívesen az én tollamból, illetve nagyon örülnék, ha megosztanátok velem gondolataiktokat, érzéseiteket, élményeiteket a gyerekneveléssel kapcsolatban. Adhatnátok egymásnak is ötletek bármilyen témával kapcsolatban (evés, öltözés, játékok, programok és minden, ami érint Benneteket), örülnék, ha bátran kérdeznétek olyanról, amiben esetleg bizonytalanok vagytok, megvitathatnánk ezeket a dolgokat, hiszen több szem, többet lát vagy csak megosztanátok Velem és a többi Kedves Olvasóval az élményeiteket! :)

Bízom benne, hogy mindenkinek jut ideje egy kis blogolásra a Kikimosoly oldalon! Nagyon várom leveleiteket, írásaitokat!!!!! :)

üdv,

Kiki

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekekkel.blog.hu/api/trackback/id/tr442463394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása