Kikimosoly

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy ötleteket adjak anyukáknak, hogy boldogan töltsék el a téli-nyári-tavaszi-őszi hétköznapokat gyermekeikkel. De a programokon, közös játékokon túl egyéb tapasztalataimat is szívesen megosztom minden érdeklődővel, válaszolok minden kérdésre, ami gyermekekkel kapcsolatos, hiszen 13 év alatt sok mindent megtanultam óvónőként és bébiszitterként, milyen is az élet onnantól kezdve, hogy megérkezett a várva várt apróság! :)

Friss topikok

  • Kikimosoly: @spakri: Köszönöm szépen! :) Jól esik! :) Biztosan állítom, hogy vannak hozzám hasonló gondolkodá... (2010.11.08. 23:11) Amikor máshogy bővül a család
  • mohikán76: Szia Kiki! Hajni vagyok!! :) Nagyon tetszik a blogod, szuper ahogy írsz, s abszolult te vagy, hum... (2010.09.24. 22:28) Házon kívüli kalandok
  • Dorota: @Kikimosoly: Szió! Köszönöm a kedves szavakat! Biztosan kérdezni fogok, amint adódik valami számo... (2010.09.01. 17:03) Beszoktatás, megszokás :)

Linkblog

Bocsánat!

2010.12.29. 16:30 - Kikimosoly

Sziasztok!

Most vettem észre, hogy a legutolsó bejegyzésem utolsó egy harmada hiányzik. És fogalmam sincs, hova lett!?!? Nem tudom már úgy befejezni, ahogy eredetileg szólt, de összefoglalva annyit tudok mondani, hogy arra bíztatok minden Kedves Anyukát és Apukát, hogy ha anyagi lehetőségei megengedik, bátran adják gyermeküket idegen nyelveken is beszélő óvódákba, mert ebből Mazsolájuknak csak előnye származhat! Legyetek következetesek abban is, ha úgy döntötök, hogy a szülő egyike idegen nyelven fog beszélni a gyermekkel, ehhez tartsátok Magatok minden helyzetben, mindenkor!

Remélem, jövőre is sokan fogtok olvasni, igyekszem érdekes témákról írni Nektek!

Békés, sikerekben és vidám mosolygásban gazdag új évet kívánok minden Kedves Olvasómnak! Jövőre találkozunk! :)

üdv,

Kiki

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekekkel.blog.hu/api/trackback/id/tr622546424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása